McLaren ceo Zak Brown in isolatie na positieve coronatest

Zak Brown / CEO, McLaren Racing / Spielberg / Oostenrijk / 2021
Foto: McLaren Media Centre

Zak Brown, ceo bij het team van McLaren, zal de Grand Prix van Groot-Brittannië noodgedwongen aan zich voorbij moeten laten gaan. De Amerikaan is positief getest op het coronavirus, zo laat het team van McLaren weten.

In een statement laat de Britse renstal weten dat drie teamleden positief zijn getest op het coronavirus tijdens het intensieve testregime voorafgaand aan de Britse Grand Prix. Een van de teamleden die de race in Silverstone zal missen is McLaren Racing ceo Zak Brown.

Geen contact met coureurs

Het team verwacht verder geen problemen als gevolg van de besmettingen. Zo zouden de drie teamleden niet in nauw contact zijn geweest met coureurs Lando Norris en Daniel Ricciardo. De teamleden zijn in isolatie gegaan. Het team meldt verder dat de werkzaamheden voorafgaand aan de thuisrace in Silverstone zonder problemen door kunnen gaan.

Lees ook: Tijdschema Grand Prix van Groot-Brittannië

Lees ook: Sprintkwalificatie: Hoe gaat het in zijn werk?

Lees ook: Lando Norris beroofd van horloge na EK-finale