Lando Norris beroofd van horloge na EK-finale

Foto: Motorsport Images / McLaren

Formule 1-coureur Lando Norris is na de EK-finale tussen Italië en Engeland beroofd van zijn horloge. Dat laat McLaren weten op haar website. De Brit zou, logischerwijs, flink geschrokken zijn van het incident.

De Britse renstal laat weten dat Norris betrokken was bij een incident dat na de EK-finale op Wembley plaatsvond. “Gelukkig is Lando ongedeerd, maar is hij wel geschrokken van het incident. Omdat dit nu een politiezaak is kunnen we er verder geen commentaar over geven.” Gedurende de avond was het erg onrustig rondom Wembley. Zo probeerden supporters zonder kaartjes het stadion binnen te komen.

https://twitter.com/LandoNorris/status/1414348445658361862

Beste F1-seizoen tot nu toe

Norris is momenteel bezig aan zijn sterkste seizoen in de Formule 1 tot nu toe. Dit jaar scoorde hij al drie podiumplekken. Daarnaast staat hij momenteel vierde in het kampioenschap.

Lees ook: F1 aan Tafel: Silverstone is keerpunt

Lees ook: Norris: “Hadden als tweede moeten finishen”

Lees ook: McLaren MP4-25 tijdens GP Silverstone geveild