Sebastian Vettel problemen met oog in tweede training

Sebastian Vettel / Aston Martin / Monte Carlo / Monaco / 2021
Foto: Aston Martin F1 Team

Sebastian Vettel kende een goede eerste dag in Monaco. Tijdens de eerste training wist hij de achtste tijd neer te zetten. In de tweede training had de Aston Martin-coureur problemen met zijn oog, maar eindigde de sessie op een nette tiende plaats. 

Vettel gaf na de trainingen in een verklaring van zijn team aan blij te zijn om weer in Monaco te mogen rijden. “Ik denk dat iedereen blij is om terug te zijn op dit speciale circuit. Het is goed om weer fans op de tribunes te zien, ook al zijn het nog steeds gelimiteerde aantallen.”

“De ochtendsessie ging goed, ik zat snel in het ritme, maar de middag was wat lastiger. Ik kreeg iets in mijn oog, wat erg vervelend was en waardoor mijn oog ging tranen.” Na afloop kon Vettel er voor de camera’s van Formula 1.com wel om lachen, zeker toen hij het zelfgemaakte ooglapje liet zien die hij van zijn team gekregen had om hem de rest van het weekend te beschermen.

Vettel liet weten blij te zijn met het werk wat ze hebben kunnen verrichten tijdens de trainingen en kijkt positief vooruit op het weekend. “Ik ben blij met het werk wat we vandaag gedaan hebben. Als we dit weekend alles voor elkaar krijgen kunnen we hopelijk vooraan in het middenveld meedoen”, sloot Vettel af.

Lees ook: Top en Flop: Grand Prix van Monaco VT1 en VT2

Lees ook: Ferrari’s opvallend genoeg snelste in VT2 GP Monaco

Lees ook: VT1 Grand Prix van Monaco: Pérez de snelste