AlphaTauri onthult nieuwe bolide op 19 februari

Yuki Tsunoda of Japan completes his first F1 test at Autodromo Enzo e Dino Ferrari in Imola, Italy on November 4, 2020 // Josh Kruse / Scuderia AlphaTauri / Red Bull Content Pool // SI202011050020 // Usage for editorial use only //

AlphaTauri zal op 19 februari haar bolide voor 2021, de AT02, onthullen. De Italiaanse renstal zal met deze bolide het gevecht in het middenveld aangaan. 

Met Pierre Gasly en Yuki Tsunoda als coureurs en een nieuwe bolide is AlphaTauri er helemaal klaar voor. Het team zal komend seizoen de prestaties van vorig jaar op zijn minst willen evenaren. Pierre Gasly ging er namelijk, redelijk onverwacht, op het circuit van Monza met de winst vandoor.

Naast Pierre Gasly zal Yuki Tsunoda zijn opwachting bij AlphaTauri maken. De Japanner werd vorig jaar derde in het Formule 2-kampioenschap. Onlangs heeft Tsunoda zijn eerste rondes in de 2019 F1-bolide van AlphaTauri gereden om zich klaar te stomen voor zijn debuut.

Lees ook: Gasly test positief op het coronavirus

Lees ook: Tsunoda: “Ben niet bang om fouten te maken”