Gasly test positief op het coronavirus

Gasly Grand Prix Oostenrijk 2020
(c) Peter Fox/ Getty Images / Red Bull Content Pool

Pierre Gasly is besmet geraakt met het coronavirus. De 24-jarige is de zesde Formule 1-coureur die positief is getest op COVID-19. 

De Fransman verbleef de afgelopen week in Dubai, waar hij zich aan het voorbereiden was op het nieuwe Formule 1-seizoen. Eenmaal thuis leverde hij een positieve test af en zit hij nu in quarantaine.

”Hallo allemaal, ik hoop dat het goed gaat en iedereen veilig en gezond is”, begint Gasly.     ”Ik wilde jullie laten weten dat ik positief ben getest op het coronavirus. Ik heb iedereen met wie ik de afgelopen dagen in contact ben geweest op de hoogte gebracht.

”Momenteel ben ik in zelfisolatie en volg ik het protocol van de lokale gezondheidsautoriteiten. Ik voel me oké en zal mijn training vervolgen vanuit huis, terwijl ik in isolatie blijf. Zorg goed voor jullie zelf”, besluit de coureur van AlphaTauri.

https://twitter.com/PierreGASLY/status/1355984061643300867