Teambaas Williams positief getest op het coronavirus

(c) Williams F1

Teambaas Simon Roberts van het team van Williams is positief getest op het coronavirus, voordat hij naar Istanboel zou afreizen. Dat maakt Williams via de eigen kanalen woensdagavond bekend. 

Het team van Williams meldt dat Roberts afgelopen maandag nog negatief testte op het virus, maar nadat hij lichte symptomen kreeg nam hij voor de zekerheid een nieuwe test. Die bleek uiteindelijk positief te zijn. Roberts is niet in nauw contact geweest met andere teamleden van de Britse renstal. Het team kan dus komend weekend onder normale omstandigheden verder werken.

Het team meldt verder dat Simon zich goed voelt, maar dat hij nu in quarantaine zal gaan voor de komende tien dagen. Hij ondersteunt het team dit weekend op afstand. Dave Redding en Adam Carter zullen zijn verantwoordelijkheden ter plaatse in Turkije op zich nemen.