Doe mee en win het kinderboek ‘Snelle Sam, De Kartcup’

Het weekend is weer bijna begonnen en het racecircus zal in actie komen op een koude en regenachtige Nürburgring in Duitsland. Om dit weekend extra leuk te maken, geeft Grand Prix Radio het allernieuwste kinderboek van Olav Mol genaamd ‘Snelle Sam, De Kartcup’ weg. Wil jij kans maken op dit leuke boek? Lees dan snel verder!

Wat moet je doen om kans te maken? Het is eigenlijk heel simpel. Om mee te kunnen doen aan de winactie moet je dit weekend een foto van jou en je kind maken terwijl jullie samen kijken naar de Formule 1 Grand Prix van de Eifel in Duitsland.

Luister vervolgens vanaf maandag 12 oktober 21:00 uur naar de Grand Prix Radio-podcast ‘F1aanFafel’. Daar hoor je wat je verder moet doen om te winnen. Stuur uiterlijk vrijdag 16 oktober je ‘oplossing’ naar f1aantafel@grandprixradio.nl. De winnaars worden op maandag 19 oktober bekend gemaakt!

Lees ook: Tijdschema voor de Grand Prix van de Eifel