F1-seizoen 2019 op Grand Prix Radio: Ho-Pin Tung analist

Het nieuwe Formule 1-seizoen staat voor de deur en net als in de afgelopen jaren doet Grand Prix Radio uitgebreid verslag van de koningsklasse van de autosport.

Dit jaar is Ho-Pin Tung onze vaste analist voorafgaand aan de Grands Prix. Tung, winnaar van de 24 uur van Le Mans in 2017 en voormalig testrijder bij het Renault F1 Team, laat iedere woensdag voor een GP-weekend op onze radiozender zijn licht schijnen over de aanstaande race. Met zijn vele bronnen in de Formule 1-paddock weet hij in zijn eerste preview al het nieuws te melden, dat Mercedes met een grote upgrade naar Melbourne afreist. Dit zou het team volgens Tung een volle seconde tijdwinst opleveren.

Net als vorig jaar is het commentaar van Olav Mol en Jack Plooij tijdens de Formule 1-kwalificaties en races LIVE te horen op de radio. Vijf minuten voor aanvang van de sessie schakelen we live over naar het circuit.

Ben je op het circuit aanwezig? Ook dan hoef je niets van Grand Prix Radio te missen. Tijdens alle F1-raceweekenden kun je Grand Prix Radio van donderdag tot en met zondag beluisteren op en rond het circuit via DAB+-frequentie 208 MHz, inclusief het commentaar van Olav Mol.

Bovendien betaal je in de hele EU geen extra kosten meer voor data op je smartphone, goed om te weten als je op het circuit staat, maar niet over een DAB+-zender beschikt. Dan bieden onze apps en de player op de website uitkomst. Als je op je smartphone via T-mobile naar Grand Prix Radio luistert, kost het je zelfs helemaal geen data.

In Nederland zijn we naast de gebruikelijk kanalen ook te ontvangen via digitale televisie van KPN, XS4ALL en Telfort op iTV-kanaal 832.

Meer details over onze zender en alles wat je moet weten over de programmering op Grand Prix Radio lees je hier.

Namens alle medewerkers van Grand Prix Radio wensen wij je een fantastisch Formule 1-seizoen toe!