Over Grand Prix Radio

Grand Prix Radio is een initiatief van Formule 1-commentator Olav Mol en voormalig Veronica-DJ Alexander Stevens, 24 uur per dag te beluisteren en een must voor de autosportfan die bij wil blijven in de wereld van autosport en Formule 1.

Muziek
24 uur per dag de beste danceable hits & classics. In de ochtend tot 10 uur Danny Elberse. Daarna tot 12:00 uur Danceable Classics, Approved by Adam Curry en in de middag Luc van Rooij en Robin Leféber. De avonduren zijn het terrein van Alexander Stevens, Pascall Maessen en Noud van Sommeren. De volledige programmering vind je hier.

In the mix
Iedere zaterdag om 22.00 uur Hed Kandi Live met Olav Mol.

Nieuws
Op onze website geven ervaren journalisten, jonge sporthonden, antiquariaatsnuffelaars en supersnelle live-bloggers je dagelijks en tijdens de races overzicht en uitleg bij het nieuws.

Redactie: Mike Mulder, Natascha Kayser, Peter Klanke, Patrick Moeke, Rob Voogd, Jeroen van Eeten, Jos de Voss, Rachid Finge, Bas Holtkamp, Olav Mol (columnist) en René Hoogterp (columnist).

Informatie
Ieder uur Het Radionieuws, verkeersinformatie van de ANWB op het hele en halve uur en rond kwart over en kwart vóór een Formule 1-update met Olav Mol. Ook hoor je regelmatig coureurs zoals Giedo van der Garde, Robin Frijns, Tom Coronel, Jeroen Bleekemolen, Renger van der Zande, Jaap van Lagen, Yelmer Buurman en Meindert van Buuren zelf verslag doen van hun races vanaf de circuits.

Contact
Heb je een vraag over Grand Prix Radio? Mail dan naar info@grandprixradio.nl. Voor vragen over de inhoud van onze website mail je naar press@grandprixradio.nl.