Hoe te ontvangen

Grand Prix Radio is een initiatief van Formule 1-commentator Olav Mol en voormalig Veronica-DJ Alexander Stevens, 24 uur per dag te beluisteren en een must voor de autosportfan die bij wil blijven in de wereld van autosport en Formule 1.

Grand Prix Radio is het enige radiostation van Nederland waar je live naar het commentaar van Olav Mol kunt luisteren tijdens alle kwalificaties en races.

Apps en DAB+
Je luistert naar Grand Prix Radio via de player op de site, via onze apps voor je smartphone (AndroidiOS), via de website en apps van Nederland.FMRadio.NL en OnlineRadio.nl en via digitale televisie van KPN, XS4ALL en Telfort op iTV-kanaal 832.

Ben je op het circuit? Tijdens alle F1-raceweekenden kun je Grand Prix Radio van donderdag tot en met zondag beluisteren op en rond het circuit via DAB+-frequentie 208 MHz, inclusief het commentaar van Olav Mol. Bovendien betaal je in de hele EU geen extra kosten meer voor data op je smartphone, dus ook de apps komen dan uitstekend van pas.

Momenteel is Grand Prix Radio in Nederland nog niet te ontvangen via DAB+. Het commentaar van Olav Mol kan via zowel DAB+ als via het internet 8 tot 15 seconden vertraagd zijn, afhankelijk van je internetprovider en in welk land je luistert.

Muziek
24 uur per dag de beste danceable hits & classics. De volledige programmering vind je hier.

Nieuws
Op onze website geven ervaren journalisten, jonge sporthonden, antiquariaatsnuffelaars en supersnelle live-bloggers je dagelijks en tijdens de races overzicht en uitleg bij het nieuws.

Redactie: Hidde Wissels, Ilse van Schaik, Julia Onclin, Tim Koenders, Wout Hengevelt, Coen Versteeg, Iris Timmer, Jay Hartman, Jurre van Wanrooij, Olav van Boxtel, Sander Kamphof, Sandra Douma, Sven Verveld, Jacobine van den Berg, Wendy Heijting en Olav Mol (columnist).

Podcast
Formule 1 aan Tafel is dé wekelijkse Formule 1-podcast die je niet mag missen. Mattie Valk en Jeroen Mul zijn de presentatoren en samen met de wekelijkse gast Frans Verschuur beantwoorden zij met o.a. met Olav Mol en Jack Plooij vragen van luisteraars, geven je race-analyses, houden je op de hoogte van de alle ins en outs rechtstreeks vanuit de paddock en brengen je het laatste nieuws rond Max Verstappen in zijn jacht op de wereldtitel. Bovendien maak je iedere week kans op 50 euro gratis tanken bij Tinq. Abonneer je op F1 aan Tafel in je favoriete podcast-app of beluister de recentste afleveringen op grandprixradio.nl.

Informatie
Ieder uur Het Radionieuws, verkeersinformatie van de ANWB op het hele en halve uur en rond kwart over en kwart vóór een autosportupdate met Olav Mol. Ook hoor je regelmatig coureurs zoals Giedo van der Garde, Robin Frijns, Tom Coronel, Jeroen Bleekemolen, Renger van der Zande, Jaap van Lagen, Yelmer Buurman en Meindert van Buuren zelf verslag doen van hun races vanaf de circuits.

Contact
Heb je een vraag over Grand Prix Radio? Mail dan naar info@grandprixradio.nl. Voor vragen over de inhoud van onze website mail je naar press@grandprixradio.nl.