Hoe te ontvangen

Grand Prix Radio is een initiatief van Formule 1-commentator Olav Mol en voormalig Veronica-DJ Alexander Stevens, 24 uur per dag te beluisteren en een must voor de autosportfan die bij wil blijven in de wereld van autosport en Formule 1.

Grand Prix Radio is het enige radiostation van Nederland waar je, in samenwerking met Ziggo Sport, live naar het commentaar van Olav Mol kunt luisteren tijdens alle kwalificaties en races.

Apps en DAB+
Je luistert naar Grand Prix Radio via de player op de site, via onze apps voor je smartphone (Android, iOS) en via digitale televisie van KPN, XS4ALL en Telfort op iTV-kanaal 832.

Ben je op het circuit? Tijdens alle F1-raceweekenden kun je Grand Prix Radio van donderdag tot en met zondag beluisteren op en rond het circuit via DAB+-frequentie 208 MHz, inclusief het commentaar van Olav Mol. Bovendien betaal je in de hele EU geen extra kosten meer voor data op je smartphone, dus ook de apps komen dan uitstekend van pas.

Momenteel is Grand Prix Radio in Nederland nog niet te ontvangen via DAB+. Het commentaar van Olav Mol kan via zowel DAB+ als via het internet 8 tot 15 seconden vertraagd zijn, afhankelijk van je internetprovider en in welk land je luistert.

Muziek
24 uur per dag de beste danceable hits & classics. In de ochtend tot 10 uur Danny Elberse. Daarna tot 12:00 uur Danceable Classics, Approved by Adam Curry en in de middag Luc van Rooij en Robin Leféber. De avonduren zijn het terrein van Alexander Stevens, Pascall Maessen en Noud van Sommeren. De volledige programmering vind je hier.

Iedere zaterdag om 22.00 uur Hed Kandi Live met Olav Mol.

Nieuws
Op onze website geven ervaren journalisten, jonge sporthonden, antiquariaatsnuffelaars en supersnelle live-bloggers je dagelijks en tijdens de races overzicht en uitleg bij het nieuws.

Redactie: Mike Mulder, Patrick Moeke, Jeroen van Eeten, Natascha Kayser, Peter Klanke, Jos de Voss, Rachid Finge, Olav Mol (columnist) en René Hoogterp (columnist).

Podcast
Formule 1 Aan Tafel is dé wekelijkse Formule 1-podcast die je niet mag missen. Onder andere Olav Mol en Jack Plooij beantwoorden vragen van luisteraars, geven je race-analyses, houden je op de hoogte van de alle ins en outs rechtstreeks vanuit de paddock en brengen je het laatste nieuws rond Max Verstappen in zijn jacht op de wereldtitel. Abonneer je op F1 aan Tafel in je favoriete podcast-app of beluister de recentste afleveringen op grandprixradio.nl.

Informatie
Ieder uur Het Radionieuws, verkeersinformatie van de ANWB op het hele en halve uur en rond kwart over en kwart vóór een Formule 1-update met Olav Mol. Ook hoor je regelmatig coureurs zoals Giedo van der Garde, Robin Frijns, Tom Coronel, Jeroen Bleekemolen, Renger van der Zande, Jaap van Lagen, Yelmer Buurman en Meindert van Buuren zelf verslag doen van hun races vanaf de circuits.

Contact
Heb je een vraag over Grand Prix Radio? Mail dan naar info@grandprixradio.nl. Voor vragen over de inhoud van onze website mail je naar press@grandprixradio.nl.