Sterke inhaalrace van Max Verstappen

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen reed een prima race tijdens de Grand Prix van Rusland. De Nederlander startte als negentiende, maar lag al na acht ronden op de vijfde plaats. Daarna had hij voor een groot deel van de race zelfs de leiding in de wedstrijd. Uiteindelijk was de vijfde plaats het hoogst haalbare.

Verstappen kijkt met een goed gevoel terug op de race op het circuit van Sotsji. “Het ging goed. Ik had een goede start en al heel snel lagen we op de vijfde positie. De auto voelde goed aan. De grip van de banden was ook gelijk goed en ik reed daardoor makkelijk door het veld. Aan het eind van de wedstrijd was het zaak om de auto thuis te brengen”, laat hij weten in gesprek met Grand Prix Radio.

Over de race in Japan van volgende week kon Verstappen nog weinig zeggen. “Het is nog afwachten wat we kunnen doen in Suzuka. Je hebt daar een rechtstuk zonder DRS.”