Toto Wolff verwacht geen makkelijke overwinningen

(c) Mercedes

De Grand Prix van Rusland op het circuit van Sotsji staat voor de vijfde keer op de kalender. Alle edities werden tot nu toe gewonnen door een Mercedes-coureur. Ondanks deze goede statistiek en de goede vorm van Lewis Hamilton verwacht Mercedes-teambaas Toto Wolff geen makkelijke overwinning.

“Dit seizoen zijn er geen makkelijke overwinningen. We moeten hard werken om een kans te maken op de overwinning. Dit zal ook het geval zijn in Rusland. We hebben hier altijd sterk gepresteerd, maar we weten dat het dit weekend een spannend gevecht gaat worden”, laat Toto Wolff weten.

De Mercedes-teambaas weet dat de concurrentie niet stilzit: “Ferrari en Red Bull zullen er alles aan doen om onze reeks overwinning een halt toe te roepen. We moeten dus weer hard vechten om zoveel mogelijk punten mee naar huis te nemen.”