Daniel Ricciardo bijna rond met Red Bull

(c) Red Bull Content Pool

De contractverlenging van Daniel Ricciardo bij Red Bull Racing laat nog even op zich wachten. De Australiër wilde voor de zomerstop duidelijkheid geven over zijn toekomst, maar heeft deze streefdatum moeten uitstellen. De Red Bull-coureur hoopt nu voor of tijdens de Grand Prix van België op witte rook.

Ricciardo liet tijdens de testdagen op de Hungaroring weten dat hij de deadline voor een nieuwe contract voor zichzelf rond de Grand Prix van België heeft gezet. “Het zal voor de race op Spa zeker rond zijn. Ik weet niet of de aankondiging al tijdens de zomerstop of pas in Spa zelf komt. Het gaat alleen nog om een beetje finetunen hier en daar. Maar verder is het allemaal goed. Ik weet zeker dat jullie binnenkort iets zullen horen.” aldus Ricciardo tegen Motorsport.com.

Doordat Mercedes geen plaats meer heeft in 2019 voor Ricciardo en Ferrari ook geen reële opties meer lijkt, is de verwachting dat de Australiër een tweejarige contract zal tekenen bij Red Bull.