Hoofd aerodynamica vertrokken bij Scuderia Toro Rosso

(c) Red Bull Content Pool

Scuderia Toro Rosso moet op zoek naar een nieuw hoofd aerodynamica. Motorsport.com meldt dat Brendon Gilhome is vertrokken bij de renstal.

Het is nog niet duidelijk wat de reden is van het vertrek van de Australiër bij het tweede team van Red Bull. Ook is nog niet bekend wie Gilhome gaat opvolgen. Mogelijk is dat Ben Mallock, die de rechterhand was van de Australiër.

STR13 slaagt voor crashtest

Gilhome was sinds juli 2013 werkzaam bij Toro Rosso en werkte eerder bij Mercedes en Sauber op de aerodynamica-afdeling. Bij Toro Rosso werkte hij nauw samen met technisch directeur James Key. Het tweetal was de afgelopen maanden druk in de weer met de door een Honda-motor aangedreven STR 13, die dinsdag slaagde voor de verplicht FIA-crashtest.