Formule 1 aan tafel: de podcast van Grand Prix Radio

(c) Grand Prix Radio
Grand Prix Radio presenteert Formule 1 aan tafel, de Formule 1-podcast die je niet mag missen. Experts kijken terug op 2018 en vooruit naar 2019. Wat ging er goed en fout bij Max Verstappen? Waar ging het mis bij Ferrari en wat mogen we in 2019 verwachten van de samenwerking tussen Honda en Red Bull?

Formule 1 aan tafel is te vinden in je favoriete podcast-app of bekijk het overzicht hieronder.

F1 aan tafel - 'Liberty Media zou moeten overwegen Spa andersom te rijden'

15 january 2019

In een nieuwe aflevering  van Formule 1 aan tafel bespreken Olav Mol, Patrick Moeke, Rob Steltman en presentator René Hoogterp de impact die de overname door Liberty Media teweeg gebracht heeft, de vorm van de huidige Formule 1-kalender en de voortgang van Renault. Dat en meer in Formule 1 aan tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

F1 aan tafel - 'Wat heeft Schumacher betekend voor de Formule 1?'

09 january 2019

In een nieuwe aflevering van Formule 1 aan tafel bespreken Olav Mol, Mike Mulder, Frederik Middelhoff en presentator René Hoogterp de wisseling van de wacht bij Ferrari, de vijftigste verjaardag van Michael Schumacher en de mogelijke Grand Prix op Zandvoort. Dat en meer in Formule 1 aan tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

F1 aan tafel - 'Pierre Gasly heeft op geen enkel moment geïmponeerd'

26 december 2018

In de tweede aflevering van Formule 1 aan tafel zijn naast Olav Mol, F1-journalist Mike Mulder en Grand Prix Radio-deejay Robin Leféber te gast. De uitzending wordt gepresenteerd door René Hoogterp. Aan bod komt onder andere de nieuwe teamgenoot van Max Verstappen: wat mogen we verwachten van Pierre Gasly bij Red Bull Racing? En is Robert Kubica nog net zo goed als voor zijn zware rally-ongeluk? Dat en meer in Formule 1 aan tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

F1 aan tafel - 'Combinatie Red Bull-Honda gaat meteen werken'

25 december 2018

In de eerste aflevering van Formule 1 aan tafel zijn naast Olav Mol, F1-journalist Patrick Moeke en Grand Prix Radio-audiovormgever Frederik Middelhoff te gast. De uitzending wordt gepresenteerd door René Hoogterp. De heren behandelen het seizoen van Max Verstappen en kijken vooruit naar de samenwerking tussen Red Bull Racing en Honda. En wat ging er allemaal mis bij Ferrari? Dat en meer in Formule 1 aan tafel, de podcast van Grand Prix Radio.