F1 aan Tafel: de podcast van Grand Prix Radio

(c) Grand Prix Radio

Grand Prix Radio presenteert Formule 1 aan Tafel, dé Formule 1-podcast die je niet mag missen. Onder leiding van presentator René Hoogterp beantwoorden Olav Mol en de redactie van Grand Prix Radio wekelijks vragen van luisteraars, geven je race-analyses, houden je op de hoogte van de alle ins en outs rechtstreeks vanuit de paddock en brengen je het laatste nieuws rond Max Verstappen in zijn jacht op de wereldtitel.

Abonneer je op F1 aan Tafel in je favoriete podcast-app of beluister de recentste afleveringen hieronder.

 

Ep. 34 Het grote zomerrapport deel 2

19 august 2019

In deel 2 van het grote zomerraport van F1 Aan Tafel bespreken Daan de Geus (Formule1.nl), Mike Mulder, Rob Steltman en René Hoogterp de ontwikkelingen van het middenveld in de eerste seizoenshelft. Zijn de voorspellingen uitgekomen? Daarnaast: wil je kans maken op kaarten voor Spa Francorchamps? Luister dan deze aflevering van F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Ep. 33 Het grote zomerrapport deel 1

12 august 2019

In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel bespreken Tom Coronel, Daan de Geus, Frederik Middelhoff en René Hoogterp de prestaties van de topteams in de eerste seizoenshelft. Daarnaast bespreken we uiteraard de grote transfer van Albon naar Red Bull Racing. Wil je kans maken op kaarten voor de race op Spa Francorchamps? Luister dan de hele aflevering!

Ep. 32 'Hamilton en Verstappen geven rijles'

5 august 2019

In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel bespreken Daan de Geus, Mike Mulder, Rob Steltman en Frederik Middelhoff de Grand Prix van Hongarije met het gevecht tussen Hamilton en Verstappen, de situatie rond het silly season, welke rijders ruimen het veld en behandelen we vragen van luisteraars. Dat en meer in een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Ep. 31 Heldendom in Hockenheim?

5 august 2019

In een uitgebreide nieuwe aflevering van Formule 1 Aan Tafel bespreken Olav Mol, Rudy van Buren, Mike Mulder en René Hoogterp de bizarre Grand Prix van Duitsland, praten we Rudy van Buren over zijn Porsche Supercup belevenissen en simwerk voor McLaren, en blikken we vooruit op de Grand Prix van Hongarije. Dat en veel meer in F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

Ep. 30 'Toekomst Formule 1 zonder Duitsland maar met ground effect?'

22 july 2019

In een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel blikken Patrick Moeke, Mike Mulder, Frederik Middelhoff en presentator René Hoogterp vooruit op de komende Grand Prix van Duitsland, bespreken we de toekomstplannen van de Formule 1 en vragen we jou hoe de ideale Formule 1 eruit ziet. Dat en meer in een nieuwe aflevering van F1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.