F1 aan Tafel: de podcast van Grand Prix Radio

© Grand Prix Radio

Grand Prix Radio presenteert F1 aan tafel, de Formule 1-podcast die je niet mag missen. Experts kijken terug op 2018 en vooruit naar 2019. Wat ging er goed en fout bij Max Verstappen? Waar ging het mis bij Ferrari en wat mogen we in 2019 verwachten van de samenwerking tussen Honda en Red Bull?

Abonneer je op F1 aan Tafel in je favoriete podcast-app of beluister de recentste afleveringen hieronder.

 

F1 Aan Tafel - Ep. 13 'Max en Honda zitten gebakken voor dit seizoen'

19 march 2019

In een nieuwe aflevering van Formule 1 Aan Tafel bespreken Patrick Moeke, Mike Mulder, Frederik Middelhoff en presentator René Hoogterp hun beste topics van de Grand Prix van Australië, de goede start van Mercedes en de veelbelovende samenwerking tussen Red Bull en Honda. Daarnaast behandelen we diverse luistervragen binnengekomen via #F1AanTafel. Dat en meer in Formule 1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

F1 Aan Tafel - Special - Marc Priestley: 'Max meer kans op titel dan in laatste jaren'

14 march 2019

In deze special van Formule 1 Aan Tafel bespreken Rachid Finge en Frederik Middelhoff met exclusieve gast Marc 'Elvis' Priestley zijn belevenissen als ex-Mclaren monteur. Naar aanleiding van het uitkomen van zijn boek 'De Monteur' bestoken zij Priestley met allerlei vragen over de huidige Formule 1 en die van weleer. Van Verstappen en Honda, tot aan streken met Kimi Raikkonen en bonje tussen Hamilton en Alonso. Daarnaast geeft Marc zijn mening over de verwachtingen aan de vooravond van het nieuwe F1-seizoen.

F1 Aan Tafel - Ep. 12 Wat is de mooiste Australische GP ooit?

12 march 2019

In een nieuwe aflevering van Formule 1 Aan Tafel bespreken Rick Winkelman, Patrick Moeke, Rachid Finge en presentator René Hoogterp anekdotes uit de carrière als pitreporter van Rick, de beste momenten van de Australische Grand Prix, de rumoerige situatie bij Williams, en behandelen we diverse luistervragen binnengekomen via #F1AanTafel. Dat en meer in Formule 1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

F1 Aan Tafel - Ep. 11 'Gasly staat nu al 2-0 achter op Verstappen'

5 march 2019

In een nieuwe aflevering van Formule 1 Aan Tafel bespreken Jack Plooij, Mike Mulder, Frederik Middelhoff en presentator René Hoogterp de pikorde van de teams na de testweken, de verwachtingen van Red Bull-Honda voor aanvang van het seizoen, en behandelen we diverse luistervragen binnengekomen via #F1AanTafel. Dat en meer in Formule 1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

F1 Aan Tafel - Ep. 10 De (totaal nietszeggende) pikorde van de F1-teams in 2019

26 february 2019

In een nieuwe aflevering van Formule 1 Aan Tafel bespreken Patrick Moeke, Rob Steltman, Frederik Middelhoff en presentator René Hoogterp de bevindingen van de eerste testweek met Olav Mol vanuit Barcelona, de (totaal nietszeggende) rangorde voor komend seizoen, en behandelen we diverse luistervragen binnengekomen via #F1AanTafel. Dat en meer in Formule 1 Aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio.