F1 aan Tafel: Verstappen loopt verder uit

Wordt het dan echt allemaal bepaald in de laatste bocht van de ronde in Abu Dabi? Die vraag ligt op tafel tijdens een nieuwe aflevering van F1 aan Tafel, de ‘awardwinning’ podcast van Grand Prix Radio. Presentator Mattie Valk ontvangt – net als altijd – drie spraakmakende gasten met wie hij praat over de Grand Prix van Amerika én over de triple-header die aanstaande is.

Topsnelheid

Eerste gast is wielrenner Niki Terpstra, die moeite heeft met bedenken wie zijn Hamilton is, als hij de Verstappen van het wielrennen is. Zijn topsnelheid op de fiets? “Das zo rond de 110 kilometer per uur”, aldus Terpstra. 

Marathon

Ook te gast is Sebastiaan Bleekemolen, coureur en ondernemer. Zijn record ligt rond de drie uur, maar dan wel op de marathon. “Maar ik ben ook een dagje ouder aan het worden”, zegt Bleekemolen, die liefst onder de drie uur duikt. 

Hamilton tweede

Uiteraard ook aan de tafel de laatste teambaas die een Verstappen kampioen maakte: Frans Verschuur. De vraag of Verstappen wereldkampioen wordt wilde Mattie hem maar niet meer stellen. Wat dan wel? Mattie: “Wordt Hamilton tweede?” Frans: “Ja!”

Triple-header

Maar natuurlijk wordt er uitgebreid teruggeblikt op de Grand Prix van Amerika, waarbij het aankwam op de laatste paar rondes. Daarna blikken de mannen vooruit op de races in Mexico, Brazilië en Qatar. 

Wederom genoeg redenen om weer te luisteren naar een nieuwe aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.