Schumacher: “Aanpassingen auto voelden goed”

Foto: Andy Hone / LAT Images

Mick Schumacher heeft zich als negentiende gekwalificeerd voor de sprintkwalificatie in Groot-Brittannië. Over het algemeen is de Duitser tevreden met de auto. Toch valt er nog genoeg te verbeteren voor het team van Haas. 

“De huidige pace is alles wat erin zit”, veronderstelt de Duitser tegenover Formula 1. Het was volgens de Duitser ook niet haalbaar om mee te strijden voor Q2. Ondanks het resultaat van de kwalificatie, met een plek op de laatste startrij, is Schumacher niet ontevreden. “We hebben wat dingen veranderd aan de auto en die voelden goed.”

Foto: Zak Mauger / LAT Images

‘We blijven pushen’

Schumacher blikt positief vooruit op de rest van het raceweekend. “Het werk is nog niet gedaan en we zullen blijven pushen.” Door het nieuwe concept van de sprintkwalificatie liggen de kansen natuurlijk nog open.

Lees ook: George Russell: “Geweldige support van thuispubliek”

Lees ook: Verstappen na P2 in kwalificatie: “Veel last van onderstuur”

Lees ook: Hamilton euforisch na pakken eerste startplek sprintrace