Ricciardo positief na VT1&2: “Extra schnitzels wel verdiend”

Daniel Ricciardo / McLaren / Monte Carlo / Monaco / 2021
Foto: McLaren Media Centre

Daniel Ricciardo heeft een hele positieve eerste dag in Oostenrijk achter de rug. De Australiër zette tijdens de eerste vrije training weliswaar de 12e tijd neer, hij herpakte zich vervolgens heel goed in de tweede sessie en liet daar de tweede tijd noteren.

“Het was een behoorlijk goede middag,” vertelde Ricciardo na afloop tegenover Sky Sports F1. “We hadden een goede dag en de snelheid met weinig brandstof in de tank is veelbelovend. We kunnen zeker nog wat meer tijd winnen met veel brandstof aan boord, maar over het algemeen was het een hele productieve middag. Het is pas de eerste dag van het weekend, maar we eindigen op de eerste dag liever in de top drie dan op de tiende plaats. We zullen de auto nog een beetje moeten finetunen, maar we zitten op een goede plek. Laten we zeggen dat we weten dat we goed bezig zijn”

Een paar extra Schnitzels