Grand Prix van Portugal derde race seizoen 2021

Foto: Red Bull Racing

De Grand Prix van Portugal wordt de derde race van het F1-seizoen van 2021. De race zal 2 mei op het circuit van Portimao plaatsvinden. 

In oktober keerde de Formule 1 na 25 jaar weer terug in Portugal. Op de oorspronkelijke kalender van 2021 was geen plek voor Portugal, maar F1 wilde de race terug op de kalender nadat de race in Australië uitgesteld was en die van China volledig geschrapt werd. F1 heeft nu bevestigd dat de Grand Prix verreden wordt in het weekend van 30 april tot en met 2 mei.

Foto: Red Bull Content Pool

Publiek

“We zijn blij dat de Formule 1 opnieuw zal racen in Portimao”, zei Stefano Domenicali, president en ceo van de Formule 1. “We hopen fans dit seizoen weer veilig te verwelkomen in Portimao en we werken met de promotor aan de details van dat plan.”

Lees ook: ‘Superkwalificatie’ op zaterdag: ”Drie dagen racespektakel”

Lees ook: Haas toont nieuwe livery VF-21