Benelux-kampioen Hartog gaat naar Carrera Cup Duitsland

Kersvers Carrera Cup Benelux kampioen Loek Hartog rijdt het komende seizoen in de Porsche Carrera Cup Duitsland. De 18-jarige Nederlander sluit zich aan bij het team van Black Falcon Racing. De start van het seizoen zal zijn op Spa-Francorchamps op 29 april. 

Na twee jaar in de Porsche Carrera Cup Benelux maakt Loek Hartog nu dus de stap naar de Porsche Carrera Cup Deutschland. De Nederlander is heel blij met deze stap en richt zijn pijlen op het hoogst haalbare: “Het team maakt nu de overstap naar de Porsches en het is mijn taak om het team naar de titel te helpen.”

Zestien races op acht circuits

Er wordt gemikt op maar liefst zestien races op acht verschillende circuits in het komende jaar. Het is de bedoeling te gaan starten op Spa-Francorchamps op 29 april en 1 mei. Twee weken daarna zal twee keer worden geracet op het circuit van Oschersleben. Ook brengt de Porsche Carrera Cup Duitsland nog een bezoek aan de welbekende Red Bull Ring en Monza. Zandvoort staat gepland voor 20 en 22 augustus.

Lees ook: Loek Hartog nieuwe kampioen Porsche Carrera Cup Benelux 

Lees ook: VIDEO Nieuwe animatie toont aan: halo redde leven Grosjean