Daruvala en Chovet pakken pole in Aziatische Formule 3

© Red Bull Content Pool

Jehan Daruvala en Pierre-Louis Chovet hebben poleposition gepakt in de Aziatische Formule 3 op het Yas Marina Circuit. Daruvala start race 1 vanaf de eerste startpositie en Chovet mag de derde race vanaf pole vertrekken.

Daruvala, die uitkomt voor Mumbai Falcons India Racing, was de snelste in de eerste kwalificatiesessie en start daarmee vanaf pole in de eerste race van het weekend. Isack Hadjar en kampioenschapsleider Guanyu Zhou kwalificeerde zich respectievelijk als tweede en derde.

Kwalificatie 2

De nummer twee in het kampioenschap, Pierre-Louis Chovet, was de snelste in de tweede kwalificatiesessie op het Yas Marina Circuit. De Fransman zal daarom in race 3 van poleposition starten. Zhou kwalificeerde zich als tweede en Daruvala als derde.

Het belooft dus een spannend weekend te worden in de Aziatische Formule 3, want het gat tussen Zhou en Chovet is maar één punt. Race 1 vindt donderdagmiddag plaats en race 2 en 3 zullen op vrijdag verreden worden.

Lees ook: Zhou wint ook 2de race Aziatische F3, Chovet wint 3de

Lees ook: Guanyu Zhou wint eerste race Aziatische F3 race comfortabel