Zhou wint ook 2de race Aziatische F3, Chovet wint 3de

© Renault Sport

Guanyu Zhou heeft de tweede race in het Aziatische Formule 3 kampioenschap gewonnen, terwijl Pierre-Louis Chovet de derde race won. Zhou haalde door een botsing bij de start het einde van race drie niet.

Net als tijdens de eerste race startte Zhou op poleposition en gaf hij die positie niet meer uit handen. De Chinese coureur stond samen op het podium met de 17-jarige Dino Beganovic, die deel uitmaakt van de Ferrari Driver Academy, en de 16-jarige Isack Hadjar.

In race drie startte de Fransman Pierre-Louis Chovet vanaf poleposition. Zhou viel uit na een botsing bij de start. Beganovic werd voor de tweede keer dit weekend tweede. Roy Nissany stond ook voor de tweede keer dit weekend op het podium, maar eindigde nu derde.

© Pierre-Louis Chovet