Roy Nissany aankomend seizoen naar DAMS

Roy Nissany (ISR) Williams Racing Test Driver. Formula One Testing, Tuesday 15th December 2020. Yas Marina Circuit, Abu Dhabi, UAE. © Williams Racing

Williams testcoureur Roy Nissany rijdt komend seizoen voor DAMS en daarmee is de line-up van het Formule 2-team compleet.

 De 26 Israeliër verlaat hiervoor Trident Racing en zal bij DAMS een duo vormen met Marcus Armstrong, die 22 januari door het team werd bevestigd. “Ik ben vereerd dat ik onderdeel mag zijn van zo’n enorm gerespecteerd team. Ze hebben een sterke reputatie en een indrukwekkende geschiedenis in de Formule 2, dus ik kijk ernaar uit om met ze aan de slag te gaan”, laat Nissany weten tijdens een testsessie voor DAMS.

Teameigenaren Gregory en Olivier Driot lieten weten blij te zijn Nissany welkom te heten in het team. “We hebben al samengewerkt tijdens de test na afloop van het vorige seizoen en dat ging erg goed. Hij paste goed binnen het team en er was meteen een connectie. Nu is het aan ons om hem ervoor te zorgen dat hij zijn potentieel waar kan maken. We kijken enorm uit naar de start van de nieuwe campagne met Roy en om hem te helpen de sterke resultaten te leveren die hij verdient.”

Eerder deze maand kondigde Williams al aan dat Nissany ook in 2021 testcoureur voor het team zou zijn. Hij zal zijn werkzaamheden voor Williams gaan combineren met een nieuw seizoen in de Formule 2.

Lees dat hier: Roy Nissany blijft testcoureur voor Williams