Michael Bleekemolen maandag te gast bij F1 aan Tafel

(c) Raceplanet

Aanstaande maandag komt er weer nieuwe aflevering van F1 aan Tafel online. Bij de grootste Formule 1 podcast van Nederland zitten op 1 februari aan tafel: Michael Bleekemolen, Julien Lemmen en Frans Verschuur.

Ex-Formule 1 coureur Michael Bleekemolen is dus de eerste gast die aanschuift. Bleekemolen is naast een coureur ook ondernemer, met zijn eigen bedrijf Race Planet, waarmee hij het voor iedereen mogelijk maakt om in snelle auto’s te racen.

Naast Bleekemolen schuift ook Julien Lemmen aan. Hij is redacteur van verstappen.com. Hij staat dus dicht bij Nederlands grootste Formule 1 talent. Het zal interessant zijn om eens te horen van een insider hoe het er aan toe gaat binnen het ‘bedrijf’ Verstappen.

En natuurlijk is de man die er altijd bij is ook weer te horen op maandagavond, Frans Verschuur. Grand Prix Radio’s vaste waarde en die ene gast die nooit een blad voor de mond neemt.

Ook maak jij kans op €50 Euro gratis tanken bij TinQ in ‘Raad het Autogeluid’. Wat je daarvoor moet doen? Luister maandag 1 februari naar onze podcast! Heb je een vraag voor één van onze gasten? Mail dit dan nu aan f1aantafel@grandprixradio.nl. Daarnaast ook exclusief te winnen, het  F1-jaarboek 2020, de Max Verstappen-editie.

De aflevering zal vanuit het House of Exclusive Cars, de Auto Villa in Naarden gepresenteerd worden door Jeroen Mul. Formule 1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of te beluisteren via je favoriete podcast-app.