Geen Daytona 24h voor Larry ten Voorde door corona

(c) Larry ten Voorde

Black Swan Racing heeft zich teruggetrokken uit de Daytona 24h na een positieve coronatest van rijder en eigenaar Tim Pappas. Dit betekent geen Daytona 24h voor Larry ten Voorde.

Ten Voorde zou de No.540 Porsche 911 GT3R samen met Partrick Pilet, Patrick Lindsey en Tim Pappas delen. Nadat Pappas besmet was geraakt met het coronavirus door een teamgenoot tijdens de 24h van Dubai, heeft het team besloten zich terug te trekken. ‘’Helaas had mijn teamgenoot tijdens de 24h van Dubai corona en dat wist ik niet’’, vertelt Pappas aan sportscar 365. ‘’Ondanks dat ik mijn best heb gedaan om veilig te blijven, ben ik toch positief getest en heb ik milde symptomen.’’

Op Instagram meldt Ten Voorde dat ook hij positief is getest op corona. ‘’Helaas moet ik jullie mededelen dat ik positief getest ben op Covid-19 en daarom ook niet zal afreizen naar Daytona. Ik vind het jammer voor mezelf, maar vooral voor het team. Nadat Timothy ook positief is getest heeft het team besloten zich terug te trekken uit de wedstrijd. Op dit moment slaat de corona hard toe bij mij, maar ik knok er hard voor om weer snel fit te zijn. Ik wil Black Swan Racing alsnog bedanken voor de kans die ze mij wilde geven en het voorbereidende werk dat het team heeft gedaan.’’