Red Bull Racing stalt 4 junioren bij Hitech GP

(c) Red Bull Content Pool

Vrijdagochtend heeft Hitech GP bekendgemaakt dat Red Bull junioren Liam Lawson, Jüri Vips, Jak Crawford en Ayumu Iwasa voor het Britse team gaan rijden in 2021.

Vips en Lawson zullen uitkomen in de Formule 2. Vips reed in 2020 al enkele races in de Formule 2 omdat Sean Geleal niet kon rijden vanwege een blessure. Lawson eindigde vorig seizoen vijfde in de Formule 3 met het team van Hitech.

© Hitech GP

Iwasa en Crawford vinden we terug op de Formule 3 grid. Crawford werd vorig seizoen vicekampioen van de ADAC Formule 4. Iwasa is de regerend Franse Formule 4 kampioen en gaat de Formule 3 combineren met de Aziatische Formule 4.

© Hitech GP

Ook Lawson gaat de Formule 2 combineren met een andere raceklasse. De Nieuw-Zeelander gaat namelijk samen met Alex Albon in de DTM rijden.