Charles Leclerc positief getest op COVID-19

(c) Scuderia Ferrari

Ferraricoureur Charles Leclerc is positief getest op COVID-19. De Monegask heeft milde symptomen.

Charles Leclerc liet via Instagram weten dat hij momenteel in quarantaine zit omdat hij positief is getest op het coronavirus. “Scuderia Ferrari Mission Winnow coureur Charles Leclerc is positief getest op corona”, liet Ferrari weten. “In overeenstemming met het teamprotocol is Charles regelmatig getest. Gisteren bleek het meest recente resultaat positief te zijn.”

Leclerc is na Lando Norris, Lewis Hamilton, Lance Stroll en Sergio Perez de vijfde Formule 1 coureur die besmet is geraakt. De Monegask heeft milde symptomen, maar voelt zich naar omstandigheden goed. “Ik voel me OK en heb milde symptomen. Ik blijf in isolatie in mijn huis in Monaco zoals de lokale autoriteiten voorschrijven. Blijf veilig en let goed op”, aldus Leclerc.