Alpine F1 geeft voorproefje van nieuwe kleurstelling voor 2021

(c) Alpine F1-team

Het ‘nieuwe’ Alpine F1 Team heeft donderdagochtend online een voorproefje gegeven van haar eerste livery voor de Formule 1. Volgende maand wordt de definitieve livery van de A521 bekend.

Renault maakte in september al bekend dat het team in 2021 verder zou gaan onder de naam Alpine. De Franse renstal presenteerde vandaag een tijdelijke ‘’winter livery’’. Directeur van Alpine, Antony Villain, noemde de kleurstelling ‘het eerste beeld van de nieuwe identiteit van het Alpine F1-team’. De zwarte kleur gecombineerd met de Franse driekleur zijn een verwijzing naar het A500 F1 prototype uit 1975, zegt het team.

(c) Alpine F1-team

De definitieve livery zal volgende maand gepresenteerd worden, tijdens een evenement met Fernando Alonso en Esteban Ocon.