F1 aan Tafel met o.a. Bernhard ten Brinke en Jack Plooij

Een foto van Bernhard ten Brinke
(c) Bernhard ten Brinke

Op maandagavond 11 januari staat er weer een gloednieuwe aflevering van F1 aan Tafel voor je klaar. Onder leiding van presentator Jeroen Mul zullen Frans Verschuur, Bernhard ten Brinke en Jack Plooij het laatste racenieuws bespreken. 

Op maandagavond, 11 januari, staat er weer een gloednieuwe aflevering van F1 aan Tafel voor je klaar, live opgenomen vanuit The Grand Prix Radio Headquarters in Amsterdam.

Presentator Jeroen Mul zal samen met drie tafelgasten in gesprek gaan over het laatste nieuws in de wereld van de Formule 1. De eerste gast is de rallyrijder die afgelopen dinsdag hard crashte in de Dakar; Bernhard ten Brinke. De tweede die aanschuift is Ziggo F1-pitreporter; Jack Plooij. En onze laatste gast van de avond is teambaas, coureur, winnaar van Le Mans en tevens een man die nooit een blad voor de mond neemt; Frans Verschuur.

Heb je een vraag voor één van onze gasten? Stuur die dan zo snel mogelijk via de mail naar f1aantafel@grandprixradio.nl en wie weet beantwoorden onze gasten jouw vraag!

Formule 1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of luister via je favoriete podcast-app.