Tom Coronel: “Het wordt tijd dat we gaan beginnen”

Tim en Tom Coronel rijden in 2021 opnieuw samen in ‘The Beast’ de Dakar Rally. Het duo is nu al een week op locatie. Onlangs mochten de twee al even testen, ondanks een paar problemen was Tom Coronel daar erg blij mee.

‘Het lijkt wel alsof we patent hebben op stilstaan, want we zaten binnen 200 meter alweer vast in de duinen. Maar het was heel fijn om weer even te rijden.’ De WTCR coureur kijkt reikhalzend uit naar de start van de Rally. ‘The Beast is er klaar voor, wij zijn er klaar voor, dus laat maar beginnen die rally. Het wordt ook wel tijd want we zijn hier ondertussen al een week.’

Op de vraag hoe het duo de rally ingaat komt een relaxed antwoord. ‘In die eerste proef ga je de rally echt niet winnen, aangezien het maar elf kilometer is. Dus ik denk dat wij de rally gewoon heel chill ingaan. Bij die eerste echte proef, de dag erna, gaan we zeker wel wat tempo maken.’