F1 aan Tafel met Nance, Jack Plooij en Frans Verschuur

Op maandagavond is er weer een nieuwe aflevering van F1 aan Tafel. Deze week is zangeres en presentatrice Nance te gast. Daarnaast schuiven ook pitreporter Jack Plooij en vaste waarde Frans Verschuur aan bij presentator Jeroen Mul.

Jack Plooij heeft onlangs zijn nieuwe boek gepresenteerd: ‘In de pits gebeurt altijd iets’. In het boek wordt beschreven hoe Jack het krankzinnige seizoen van 2020 heeft beleefd. Van de afgelasting van de Australische Grand Prix tot aan de wederkeer op de circuits en het verloop van het seizoen dat volgde.

Ook wordt er teruggeblikt op het interview van Olav en Jack in Monaco met Max Verstappen. Een van de twee interviewers zit bij ons aan tafel en kan mooi met de rest van de gasten terugblikken op dit gesprek.

Daarnaast worden ook de prijswinnaars van de gesigneerde Max Verstappen cap bekend gemaakt. Je kunt nog tot 23:59 uur op zondagavond 27 december meedoen. De prijsvraag wordt gesteld in de F1 aan Tafel podcast van 21 december.

Heb je een vraag voor één van onze gasten, mail dan naar F1aantafel@grandprixradio.nl en wie weet beantwoorden ze aanstaande maandag live jouw vraag. Formule 1 aan tafel is vanaf aanstaande maandag 21.00 uur te vinden op GrandPrixRadio.nl, (F1aantafel), of luister via je favoriete podcast-app.