F1 aan Tafel: Win gesigneerde Max merchandise

Deze week in F1 aan Tafel, de podcast van Grand Prix Radio, wordt de documentaire van Max Verstappen besproken, gaat het over de aankondiging van Pérez en wordt er teruggeblikt op het seizoen van 2020.

Vanuit de Grand Prix Radio Headquarters in Amsterdam met als gasten:
– Roger Hermans; directeur Max Verstappen Travel en Max Verstappen Merchandise
– Tom Coronel; coureur en deelnemer Dakar Rally
– Frans Verschuur; teambaas, coureur, winnaar Le Mans met Jos Verstappen en vaste waarde in F1 aan Tafel.
– Presentatie: Jeroen Mul

 

De Podcast vangt deze week aan met een gesprek over de documentaire Whatever It Takes over Max Verstappen. Tom, die de familie Verstappen goed kent legt uit dat de openheid van de Verstappens hem echt verraste. ‘Ze hebben een hele eerlijke kijk op hun leven gegeven.’

Maar naast de documentaire over Max Verstappen was er natuurlijk nog meer nieuws in de F1 deze week. De langverwachte aankondiging van Sergio Pérez werd op vrijdag eindelijk gedaan. De tafel is het er wel over eens dat Pérez een serieus goede keuze is. Over Albon zijn de mannen wat minder lyrisch, zij achten de kans erg klein dat hij ooit nog terugkeert in de Formule 1.

Later blikt men ook nog terug op het voorbije seizoen. Jeroen vraagt wie volgens de mannen de rijder van het seizoen was. Frans gaat voor Gasly, mede omdat hij zo diep heeft moeten gaan. Roger kiest Pérez, mede door zijn goede resultaten aan het eind van het seizoen. Tom stemt voor Russell, ook omdat hij naar eigen zeggen nog steeds ziek is van het feit dat hij niet wist te winnen in Sakhir.

Ten slotte heeft Roger nog iets moois voor de F1 aan Tafel luisteraar meegenomen. Hij legt in de podcast uit hoe jij één van de drie door Max Verstappen gesigneerde caps kan winnen.

Productie: Mario de Pizzaman

Redactie: Wout Hengevelt

Montage: Robin Leféber & Marnix Westhuis

F1 aan Tafel: Mattie Valk, Jeroen van Inkel, Olav Mol, Jack Plooij en Jeroen Mul
F1 aan Tafel: Mattie Valk, Jeroen van Inkel, Olav Mol, Jack Plooij en Jeroen Mul

Dislaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming terzake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.