VT3: Verstappen het snelst voor Albon en Ricciardo

(c) Red Bull Content Pool

Max Verstappen heeft, net als tijdens de eerste training, de snelste tijd op de klok weten te zetten. Alexander Albon zette zijn RB16 op de tweede stek, voor Daniel Ricciardo die derde werd.

In omstandigheden die hetzelfde waren als tijdens de eerste vrije training, wist Verstappen opnieuw de snelste tijd te klokken. De Nederlander was een halve seconde sneller dan Albon in een 1.36.251. Renault stond verrassend op de derde en vierde plek met respectievelijk Ricciardo en Esteban Ocon.

Het team van Mercedes kende een mindere training, maar zullen er zeker staan tijdens de kwalificaties als de omstandigheden weer compleet anders zullen zijn. Lewis Hamilton werd zesde en Valtteri Bottas kwam niet verder dan P8. Beide coureurs moesten maar liefst acht tienden toegeven op de tijd van Verstappen.

Vanaf 14.00uur is de kwalificatie live te volgen via Grand Prix Radio met commentaar van Olav Mol!

https://twitter.com/F1/status/1337715295092412416