Romain Grosjean ontslagen uit ziekenhuis

(c) Haas F1

Romain Grosjean is woensdagochtend ontslagen uit het Bahrain Defence Force Hospital. De Fransman verbleef drie dagen in het ziekenhuis nadat hij brandwonden had opgelopen bij zijn zware crash tijdens de Grand Prix van Bahrein.

Het team van Haas kondigde woensdagochtend het nieuws aan dat Grosjean het ziekenhuis heeft verlaten. De Fransman liep bij zijn horrorcrash op het Bahrein International Circuit lichte brandwonden aan zijn hand op. De afgelopen dagen werkte hij aan zijn herstel. Grosjean blijft voorlopig nog wel in Bahrein om privébehandelingen te ondergaan voor zijn brandwonden.

Via de social media kanalen van de Fransman was de afgelopen dagen al te zien dat hij het goed maakte. Grosjean meldt woensdagochtend dat zijn hand deels uit het verband is en dat hij zijn vingers weer kan gebruiken.