Grand Prix Radio blijft groeien en zoekt versterking

De Formule 1 staat in Nederland in de belangstelling als nooit tevoren. Kijkcijfers voor de races rijzen de pan uit, online wordt meer dan ooit naar nieuws over deze geweldige sport gezocht en met regelmaat is de Formule 1 trending topic op social media. Bij Grand Prix Radio merken we dit natuurlijk als geen ander. Bezoekersaantallen voor de website, luisteraars voor ons bekroonde radiostation en de podcast, het blijft maar groeien. Deze groei zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar versterking voor onze redactie.

Voor de website van Grand Prix Radio zoeken we snelle pennen met een neus voor nieuws. Ben jij actief op social media, en weet je als geen ander wat er in de racewereld speelt? Of ben je op dit moment bezig met een journalistieke studie en wil je ervaring opdoen in het schrijven van nieuwsartikelen en wedstrijdverslagen over de Formule 1? Dan zoeken wij jou!

Als redacteur zul je op een vast aantal dagen, of dagdelen verantwoordelijk zijn voor het up-to-date houden van de site met de laatste racenieuwtjes. Van de Formule 1 en de Formule E tot de Porsche Cup; als er nieuws te melden is, ben jij er als de kippen bij. Belangrijk is vooral dat je een gepassioneerd autosportliefhebber bent, die kennis van zaken heeft.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het hechte team van Grand Prix Radio? Ben jij de gepassioneerde schrijver die we zoeken? Schrijf dan in maximaal 600 woorden een verslag van een recente Formule 1-race, waaruit blijkt dat jij lekker kan schrijven en weet waar je het over hebt. Voeg hier een motivatiebrief aan toe waarin je aangeeft waarom jij degene bent die onmisbaar is voor ons team. En wie weet, word je binnenkort onze nieuwe collega bij Grand Prix Radio en kan je samen met ons de voorbereidingen treffen op het Formule 1-seizoen 2021!

Lijkt dit je tof? Reageer dan voor 7 december 2020 via: vacature@grandprixradio.nl, en wie weet maak jij straks deel uit van Grand Prix Radio!