Hülkenberg: duidelijkheid over toekomst duurt nog wel even

Nico Hülkenberg zegt dat duidelijkheid over een stoeltje bij Red Bull Racing nog wel even gaat duren.

De Duitser wordt samen met Sergio Pérez genoemd als een potentiële opvolger van Red Bull-coureur Alexander Albon. Hülkenberg ging bij het Oostenrijkse Servus TV in op deze geruchten. “Ik hoop natuurlijk op een comeback, maar er is nu niets te melden. Het is erg stil op het moment. De berichtgeving is weer wat rustiger geworden, en ik denk dat het nog wel even gaat duren voordat er echt duidelijkheid komt”, vertelt Hülkenberg.

Hoewel de duidelijkheid nog uitblijft, maakt Hülkenberg zich niet druk. “De kaarten liggen op tafel, en ik heb dit jaar zo goed mogelijk gebruik gemaakt van mijn kansen. Ik ben nu sowieso niet actief betrokken. Ik heb natuurlijk wel contact met de mensen die er toe doen. Maar nu niet elke dag of week. Ik laat het allemaal op me afkomen en ik ben er best rustig onder. Het ligt niet in mijn handen. Daarom sta ik stand-by. Natuurlijk hoop ik dat er een comeback of een kans komt. Daarvoor ben ik enorm gemotiveerd en enthousiast. We moeten allemaal een beetje geduld hebben tot de definitieve beslissing wordt genomen”, besluit de Duitser.