Williams bevestigt duo Abu Dhabi test

De jonge-rijderstest in Abu Dhabi zal bijgewoond worden door twee bekende gezichten bij Williams. Roy Nissany en Jack Aitken zullen beide de kans krijgen om de FW43 wat beter te leren kennen in de eendaagse test.

Naast de participatie aan de test in Abu Dhabi, komt Nissany ook nog in actie tijdens een Grand Prix weekend. De Israëliër zal tijdens de eerste vrije training van de eerstvolgende Bahreinse Grand Prix participeren. Hij kwam eerder dit seizoen al in actie tijdens de Grand Prix van Spanje en Italië. ‘Het is wederom een mooie kans voor mij om de band met de auto te verbeteren.’ Zo reageert Nissany.

Jack Aitken krijgt alleen nog F1-meters tijdens de jonge-rijderstest in Abu Dhabi. Hij kwam ook pas één keer eerder in actie dit seizoen. Dat was tijdens de Grand Prix van Steiermarken. ‘Ik ben natuurlijk erg verheugd om weer in de FW43 te mogen stappen, zodat ik verder kan bouwen op mijn eerdere ervaring in de auto.’ Aldus Aitken.