FINALEDAG: WIN €10.000,- tanken bij Grand Prix Radio

Gratis tanken voor een bedrag van wel €10.000, wie wil dat nou niet? In samenwerking met TinQ gaat Grand Prix Radio deze bijzondere prijs weggeven. Als je wilt weten wat je moet doen om kans te maken op deze mooie prijs, lees dan snel verder.

Van zondag 25 oktober tot en met zondag 1 november maak je iedere dag kans op gratis tanken voor een bedrag van €10.000,-. Om mee te doen moet je de TinQ4U app downloaden.

Download hier de TinQ4U app voor iOS (Apple).

Download hier de TinQ4U app voor Android.

Elke dag zal in de app een nieuwe video met een door een bekende Nederlander gestelde vraag verschijnen. Het enige wat je moet doen, is de vraag beantwoorden. Luister daarnaast naar Grand Prix Radio voor de laatste informatie en natuurlijk voor het laatste racenieuws.

Vandaag de finaledag, luister tussen 16:00 en 18:00 uur naar Grand prix Radio.

Misschien word jij wel gebeld door Robin Leféber van Grand Prix Radio om live in de uitzending te raden hoeveel liter brandstof er in de TinQ tankwagen zit. Als je gebeld wordt, ben jij de dagwinnaar en win je sowieso een tankvoucher ter waarde van €50,-.

Op zondag 1 november is de finaledag. Dan maken we de grote winnaar bekend. Degene die het dichtst bij het aantal liters in de TinQ tankwagen zit, wint gratis tanken voor een totaalbedrag van €10.000,-.

Meer over de algemene voorwaarden lees je op TinQ.nl/raad-de-liters.