Russell en Latifi blijven bij Williams in 2021

(c) Williams F1

George Russell en Nicolas Latifi blijven in 2021 bij Williams. Dat hebben Russell en teambaas Simon Roberts bekend gemaakt.

De afgelopen weken was er onzekerheid over de samenstelling van het Williams-rijdersduo in 2021. Het gerucht ging dat Sergio Pérez, die nog geen stoeltje heeft voor volgend jaar, de plek van Russell bij Williams zou overnemen. In aanloop naar het Grand Prix weekend op Imola maakten Russell en Williams op ludieke wijze bekend dat de jonge Brit bij het team blijft.

 

Teambaas Simon Roberts bevestigde het nieuws kort na de tweet. “Ik heb vorige week waarschijnlijk voor wat onduidelijkheid gezorgd, dat spijt me”, vertelde Simons aan Motorsport. “We wilden eigenlijk niet echt ingaan op de positie van de rijders, maar zoals George (Russell red.) al vertelde, Claire (Williams red.) heeft eerder dit jaar al bekend gemaakt (dat Russell blijft red.) en dat is niet veranderd. Dit is dus het rijdersduo van dit jaar en volgend jaar. We zijn erg blij met ze en kijken ernaar uit om verder met ze te werken”, aldus Roberts.