Steijn Schothorst heeft zin in ADAC GT Masters weekend

Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Steijn Schothorst vooruit op zijn weekend in de ADAC GT Masters. De Lamborghini is niet de beste auto voor het circuit maar Steijn wil er iets moois van maken. Iedereen is er klaar voor en hij heeft er enorm veel zin in.

“Dit weekend hebben we op de Red Bull Ring het vijfde weekend in de ADAC GT Masters. Ik rij in de nummer 82 Lamborghini. Het wordt een mooi weekend denk ik. Ik heb het altijd naar mijn zin op de Red Bull Ring. Het is een erg leuk circuit. Het is niet echt een circuit dat de Lamborghini goed ligt omdat je er veel topsnelheid nodig hebt. En dat is niet waar de Lamborghini voor gebouwd is.”

“Desalniettemin gaan we er het maximale uithalen. Ik verheug me er onwijs op, de teamspirit zit goed. Mijn teamgenoot is er klaar voor, ik ben er klaar voor en ook het team is er helemaal klaar voor. We gaan dus lekker knallen dit weekend. Vrijdag zijn de vrije trainingen, zaterdagochtend kwalificatie, zaterdagmiddag race één, zondagochtend kwalificatie en zondagmiddag race twee.”

De hele update van Steijn Schothorst is te horen op Grand Prix Radio.