Renger van der Zande heeft vertrouwen op Road Atlanta

Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Renger van der Zande vooruit op zijn IMSA weekend. Renger staat met zijn team bovenaan in het kampioenschap. Hij hoopt deze plaats dit weekend vast te kunnen houden. In het kampioenschap staat het namelijk erg dicht bij elkaar.

“We gaan racen in Road Atlanta, een erg mooi circuit. We zijn hier voor de tweede keer dit jaar, vanwege covid hebben we natuurlijk een kalender die helemaal in elkaar is gepropt. Daardoor racen we nu twee keer op dit circuit. Road Atlanta is een circuit waar normaal gesproken de tien uur van Petit Le Mans wordt gereden. Dat is ook de reden waarom we hier zijn.”

“Scott Dixon, de IndyCar kampioenschapsleider op dit moment, gaat volgende week de laatste race rijden in St. Petersburg. Hij is onze teamgenoot samen met Ryan Briscoe. Het is een fantastisch circuit, een mooi kampioenschap en een grote race. Ik heb hem al eerder gewonnen, vorig jaar waren we tweede. Het zou mooi zijn als we kunnen winnen want in het kampioenschap staat het heel dicht bij elkaar. Wij staan bovenaan en we hopen dat we dat vast kunnen houden. We gaan het zien, het lijkt droog te blijven. Ik houd jullie op de hoogte.

De hele update van Renger van der Zande is te horen op Grand Prix Radio.