Kay van Berlo ziet kansen op de Red Bull Ring

Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Kay van Berlo vooruit op zijn weekend in de Porsche Carrera Cup Duitsland. Kay rijdt dit weekend op de Red Bull Ring, één van zijn favoriete circuits. Hij verwacht dat het dicht bij elkaar zal zitten dus er zijn genoeg kansen voor mooie resultaten.

“We rijden dit weekend op de Red Bull Ring, dat is toch wel één van mijn favoriete circuits. Het is een supergave omgeving, het circuit zelf ligt er super bij, heel veel hoogteverschillen, heel veel inhaalmogelijkheden en het is ook nog een kort circuit. Daardoor komen de tijden dichter bij elkaar te zitten wat uiteindelijk de race een stuk spannender maakt.”

“Het weekend ziet er als volgt uit: we hebben eerst een dag vrij testen, dit hoort in principe niet bij het weekend format. Op vrijdag hebben we één vrije training van drie kwartier, op zaterdag hebben we de eerste kwalificatie en de eerste race. Op zondag hebben we nogmaals twee races. Net als op de Sachsenring, waar onze vorige race was, hebben we wederom drie races. Dit geeft genoeg kansen om wat mooie prestaties neer te zetten. We gaan zien hoe we het weekend door gaan komen, ik houd jullie zeker op de hoogte.”

De hele update van Kay van Berlo is te horen op Grand Prix Radio.