Nicky Catsburg pakt eerste overwinning in WTCR

Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Nicky Catsburg terug op zijn weekend in WTCR. Hij wist op de Slovakiaring zijn eerste overwinning in WTCR te pakken. Nicky is de laatste tijd erg goed bezig met meerdere overwinningen op rij. Hij hoopt deze lijn de komende weken door te kunnen zetten.

“Afgelopen weekend pakte ik mijn eerste overwinning op de Slovakiaring in de WTCR voor Hyundai. Ook voor het team was het de eerste overwinning. Het komt eigenlijk in een mooie reeks van drie weekenden achter elkaar met overwinningen. Eerst heb ik de 24 uur van de Nürburgring gewonnen voor BMW Motorsport. De week erop weer voor BMW Motorsport de 8 uur op Indianapolis. En nu een langverwachte overwinning in de WTCR wat natuurlijk supergaaf is.”

“Ik hoop dat ik deze lijn kan doorzetten volgende week in Atlanta. En dan de week erop weer tijdens de 24 uur op Spa. Dat zou erg mooi zijn. Over het algemeen gaat het ontzettend goed. Je hebt natuurlijk ook een klein beetje geluk nodig voor zulke resultaten. Dus ik ben bang dat het vast wel ergens op zal houden. Maar vooralsnog ben ik erg tevreden met verschillende overwinningen voor verschillende merken. Ik houd jullie zeker op de hoogte de aankomende weekenden en hopelijk kan ik dan weer meerdere overwinningen pakken.”

De volledige update van Nicky Catsburg is te horen op Grand Prix Radio.