Loek Hartog domineert in Porsche Carrera Cup Benelux

Foto: Loek Hartog

Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Loek Hartog terug op zijn weekend in de Porsche Carrera Cup Benelux. Loek reed een fantastisch weekend want hij was in iedere sessie het snelst. Het was af en toe best spannend wat het weer zou gaan doen maar uiteindelijk wist niemand Loek van de overwinning af te houden.

“We hebben een bijzonder weekend achter de rug. Vooral een bijzonder goed weekend gehad. We hebben de volledige clean sweep gepakt. Elke sessie bovenaan gestaan: de trainingen, de kwalificaties, race één en race twee. Ik ben heel erg dankbaar naar het team en mijn engineer uiteraard. Ook de weergoden wil ik bedanken, het was het hele weekend spannend maar we hebben geen regenband aangeraakt terwijl we wel op een hele natte baan hebben gereden. Het pakte goed uit maar het maakte het racen erg interessant. In race twee waren er een aantal die op de regenband waren gestart en direct de leiding namen maar halverwege kwamen we er weer tussendoor.”

“Het is ongelofelijk om dit jaar een echte clean sweep binnen te halen. Het was erg speciaal omdat mijn oma afgelopen week helaas ten overlijden is gekomen. Deze was absoluut voor haar. Het is fijn om dit mooi af te kunnen sluiten. Dat was het voor dit weekend. Over twee weken zijn we als het goed is terug te vinden op Assen. We staan op dit moment aan de leiding van het kampioenschap dus we gaan kijken wat we daar kunnen doen.”

De volledige update van Loek Hartog is te horen op Grand Prix Radio.