Ho-Pin Tung blikt terug op uitvallen 24 uur Le Mans

(c) fiawec.com

Ho Pin Tung blikt terug op een teleurstellende 24 uur van Le Mans. De LMP2 rijder leek goede kansen te hebben op de overwinning totdat Gabriel Aubry problemen kreeg met de dynamo en het team uit de wedstrijd werd gehaald.

De auto van Ho Pin Tung, Gabriel Aubry en Will Stevens onder de naam van Jackie Chan DC Racing werd uit de wedstrijd gehaald nadat ze externe hulp hadden gekregen. Dit gebeurde omdat Gabriel Aubry de auto moest stilzetten in verband met dynamo problemen. ‘Dat maakte in principe niet veel uit omdat we door de stilstand en de potentiële reparaties dusdanig veel tijd hadden verloren dat een goede eindklassering er niet in had gezeten.’ Aldus Tung.

‘Het zag er allemaal goed uit, de auto was snel, de pitstops waren snel, de pitcrew was solide, we lagen zelfs een pitstop voor op de rest.’ Legt Tung uit. Ontzettend jammer dat we uit de wedstrijd werden gehaald. Ik denk dat we in een goede positie zaten om mee te vechten voor de overwinning in onze klasse. Zonde.’ Zo sluit Tung af.

De hele audio-update van Ho Pin Tung is te beluisteren op Grand Prix Radio.