Ferrari met meerdere upgrades naar Rusland

Het team van Ferrari zal enkele upgrades meenemen naar Rusland. Ferrari hoopt dat de upgrades een verschil kunnen maken maar teambaas Mattia Binotto heeft al aangegeven dat het verschil niet groot zal zijn.

Ferrari kent tot nu toe een erg moeilijk seizoen. Hoewel Leclerc zijn auto al twee keer naar het podium reed zijn de rest van de resultaten niet om over naar huis te schrijven. Ferrari moet dit jaar strijden om de punten en dat is niet waar het Italiaanse team hoort te staan. Binotto heeft eerder al aangegeven dat de fans voor 2022 geen bijzondere dingen hoeven te verwachten. Ferrari probeert zo snel mogelijk weer vooraan mee te doen en iedere upgrade zal daar een stukje aan bijdragen.

Volgende week staat de Grand Prix van Rusland op het programma en Ferrari zal met enkele upgrades komen. Binotto heeft laten weten dat het om kleine upgrades gaat en het niet de totale auto veranderd. “Ik denk dat we op dit moment geen goede snelheid in de race hebben, ook hebben we veel last van de bandenslijtage. De upgrades die we meenemen zullen deze problemen niet direct oplossen. Ik denk dat je daarvoor meer tijd nodig zal hebben.”