Frijns kijkt terug op zijn podium in DTM

Speciaal voor Grand Prix Radio blikt Robin Frijns terug op zijn race in de DTM. Op de Lausitzring wist de Nederlander zijn auto naar het podium te rijden. Door het goede resultaat is er in het kampioenschap nog van alles mogelijk.

“Afgelopen weekend voor de tweede keer op de Lausitzring gereden en nu de lange versie. Vorig weekend was de sprintversie dus de korte versie daarvan. In principe weer een redelijk goed weekend gehad. Twee keer podium maar ik ben nog steeds aan het wachten op de eerste overwinning. In de tweede kwalificatie heb ik pole weten te pakken. In de eerste kwalificatie was ik derde in het nat. Dus al met al wel een redelijk goed weekend.”

“De snelheid zat er in de raceruns beter in dan vorig weekend. Dus daarin hebben we een stap voorwaarts genomen. Beetje ongelukkig hoe het allemaal gegaan is in de tweede wedstrijd. Ik denk dat ik de snelheid had om de wedstrijd te kunnen winnen maar ik had een groot gevecht met de BMW en de Audi mannen. Uiteindelijk toch nog tot een mooie derde plek gekomen, daar was ik wel redelijk blij mee. Derde in het kampioenschap vijf punten achter op de nummer twee dus daar is nog hoop.”

“De volgende wedstrijd, over twee weken, is in Assen. Daar kijk ik erg naar uit, zeker om eindelijk weer een keer met fans aan de start te kunnen staan. Want er mogen iedere dag 10.000 toeschouwers komen dus daar kijk ik zeker naar uit.”

De hele update van Robin Frijns is te horen op Grand Prix Radio.