Vettel niet gefrustreerd door seizoensstart

Sebastian Vettel heeft niet zijn beste start van het seizoen. Zelf ziet hij ook in dat het niet zijn beste start is geweest maar om nou te zeggen dat hij gefrustreerd is gaat volgens hem wel iets te ver.

Sebastian Vettel heeft een moeilijke start van het seizoen. Zelf is hij nog niet verder gekomen dan P6 terwijl zijn teamgenoot al twee podiumplaatsen heeft weten te bemachtigen. Volgens de statistieken heeft Vettel zijn slechtste seizoenstart sinds 2008. Toen reed de Duitser nog voor Toro Rosso. Aan Motorsport.com heeft Vettel laten weten hoe hij zijn start heeft ervaren.

“Wat de situatie ook is, ik weet zeker dat ik de mensen om me heen en de jongens die aan de auto werken vertrouw. We moeten met de auto nog wel progressie boeken.” Op het feit dat Vettel zijn slechtste start van het seizoen sinds 2008 heeft gehad reageert de Duitser dat hij ook wel eens blijer is geweest. “Natuurlijk rijd ik het liefst vooraan mee, ik hou van het gevoel van winnen.” De viervoudig wereldkampioen geeft ook nog aan dat het moeilijk zal zijn om resultaten te behalen met de Ferrari van dit jaar maar niets is onmogelijk. Leclerc heeft laten zien dat het wel zou kunnen. Volgens Vettel moet je op het juiste moment op de juiste plaats zijn. “Ik zat vaak aan de goede kant maar de afgelopen tijd niet. Als je alles bij elkaar optelt is het zeker niet mijn beste start, maar ik zou niet willen zeggen dat ik gefrustreerd ben.”