Sergio Pérez test negatief en doet weer mee dit weekend

(c) Racing Point F1 Team

Racing Point brengt vanochtend naar buiten dat Sergio Pérez negatief heeft getest op het coronavirus. Het team geeft aan dat de Mexicaan dit weekend weer in de RP20 stapt.

De FIA heeft dus bevestigt dat Pérez negatief heeft getest en weer mag terugkeren in de paddock. Pérez is twee weken afwezig geweest omdat hij het coronavirus had opgelopen. Zijn vervanger was Nico Hülkenberg die tijdens beide weekend indruk wist te maken en zichzelf daarmee weer een kans heeft gegeven op een stoeltje voor volgend seizoen.

Pérez zelf geeft tegenover onze man ter plekke Olav Mol aan dat hij blij is dat het is goedgekomen, en dat hij zin heeft in het weekend. Pérez wist in de eerste drie Grand Prix’s van het seizoen al 22 punten te pakken in de supersnelle Racing Point, maar keert nu terug in een team dat volop ter discussie staat met het gedoe rondom de gekopieerde remschijven en de boetes die het team al ontvangen heeft.