Albon: “Hoop op iets speciaals tijdens de race”

(c) Red Bull Content Pool

Alexander Albon geeft de hoop op een goede race en punten nog niet op. De Red Bull coureur kwalificeerde zich op een teleurstellende twaalfde positie, maar hoopt voordeel te kunnen halen uit de vrije bandenkeuze.

Albon kent een moeizaam weekend in Silverstone. De Thai crashte hard in de muur tijdens de tweede vrije training en kende technische problemen in de derde vrije training. Tijdens de kwalificatie wist de Red Bull coureur niet verder te komen dan de twaalfde plaats en miste daardoor Q3.

Albon erkent dat het niet de beste uitgangspositie is, maar denkt toch stappen te kunnen maken en punten te scoren tijdens de race. “Gisteren was nog best goed. We hadden uiteraard de crash en de problemen vanochtend. We hebben natuurlijk nu een vrije keuze in onze banden, omdat we niet in Q3 zijn beland. Dat kan in ons voordeel werken. Hopelijk kunnen we morgen iets speciaals doen.”