Lando Norris draagt helmdesign van zesjarige op Silverstone

Lando Norris kondigde enkele tijd geleden aan een helmdesign van een fan te gebruiken tijdens de Grand Prix van Groot-Brittanië. De winnares is een zesjarig meisje genaamd Eva. ‘Ik zal deze helm gedurende het hele weekend dragen’, zo geeft Norris aan, ‘droog of nat.’

De twintig-jarige Brit zegt dat de inzending gedaan door Eva’s vader hem doet denken aan zijn eigen kindertijd. ‘Ik tekende altijd ook maar wat en kwam ook met coole ideeën. Het ontwerp is super origineel en het is helemaal niet bedoeld om ‘glitz of glamoury’ te zijn.

(c) @LandoNorris op twitter

Norris verklaart echt te houden van de inzending. Het is heel wit maar tegelijkertijd heel kleurrijk en origineel, echt heel schattig. Ik zal de helm het hele weekend dragen, of het nou droog is of nat.’

Een heel mooi gebaar dus van de nummer vier in het wereldkampioenschap, die het nieuws aankondigde met een korte video op zijn Twitch-kanaal. Die eens te meer laat zien echt om zijn fans te geven.